Sponsor

header ads

-The New DJI Drone- Tidak Memerlukan Kemahiran untuk dikendalikan.


New Phantom 3 Standard Drone.
Sesiapa yang telah ada pengalaman menerbangkan pesawat kawalan jauh  beberapa kali mungkin tahu kemahiran amat diperlukan untuk mengawalnya dari tanah. Walaupun pakar-pakar boleh membuat ia kelihatan mudah, kebanyakan orang mengambil masa berminggu untuk memahami bagaimana untuk menerbangkannya  dengan selamat. DJI, bagaimanapun, mahu mengubah semua itu dengan yang baru Phantom 3 Drone Standard mereka. Kamera Drone, ia sering dipanggil, quadcopter yang mempunyai kamera terbina dalam mampu mengambil video HD, dan ia boleh bertahan sehingga 25 minit penerbangan yang berterusan ke atas penerbangan yang sama. DJI juga telah menambah baru "Follow Me" untuk cam, yang kita akan membincangkan di bawah.

Kamera

The Phantom 3 baru didatangkan dengan kamera  yang lebih baik iaitu 12 megapiksel, mampu menangkap 2.7K video HD pada satu standard 30 bingkai sesaat melalui kanta 94 darjah. Ia juga mengambil imej-imej pegun dalam DNG mentah atau format-format JPG. Kerana kamera itu disimpan kekal dengan cara gimbal, orang yang mengawal Drone tidak perlu menjadi pakar untuk menangkap rakaman yang lama. Video ini juga boleh masukkan secara langsung ke telefon pintar di mana ia direkodkan. The Phantom 3 juga mempunyai GPS, dan keupayaan Wi-Fi.

Kesimpulan

 Pemikiran Akhir

Kami suka DJI Phantom 3 dan akan mengesyorkan kepada sesiapa sahaja yang baru untuk penggambaran dan menerbangkan Drone. Walau bagaimanapun, ia tidak menawarkan apa-apa yang baru untuk seorang profesional yang telah menerbang Drone dengan kamera yang dipasang selama bertahun-tahun. Jadi, jika anda mempunyai DJI Phantom pertama atau 3 Phantom, menaik taraf tidak benar-benar digalakkan kerana anda akan mendapat banyak ciri-ciri ini melalui kemas kini aplikasi dari pihak ketiga . Inilah sebabnya mengapa kami hanya mencadangkan ia kepada mereka yang sedang berjinak -jinak utk menerbangkan Drone buat kali pertama atau mereka yang, walaupun banyak masa, masih belum dapat menguasai sepenuhnya kemahiran menerbangkan Drone.

Post a Comment

0 Comments