Sponsor

header ads

Rahsia Buat Duit Dengan TAGTER

 
Tagter.com adalah platform percuma yang direka untuk menyediakan peluang perniagaan kepada mereka yang ingin membuat lebih banyak wang dan mengembangkan rangkaian perniagaan mereka.
Tagter sedang mencari ejen jalur lebar dan kami menawarkan Kadar Suruhanjaya KOMISYEN Tinggi untuk Internet Jalur Lebar sehingga 180% + 30%. Anda mempromosikan pakej internet kepada pelanggan anda (boleh menjadi pelanggan anda, rakan-rakan atau ahli keluarga), mengemukakan permohonan untuk Tagter dan mendapat komisen selepas pemasangan.


Tagter menawarkan semua jenis perkhidmatan jalur lebar internet yang terdapat di Malaysia untuk anda untuk menjual dan kadar komisen kami adalah salah satu yang paling tinggi di pasaran. Mari kita Ambil Maxis Home Fibre Internet 10Mbps RM148 sebagai contoh:

 180% merujuk kepada komisen kadar untuk jualan peribadi anda. Dalam erti kata lain, apabila anda menyerahkan pesanan jalur lebar anda untuk Tagter.com, kami akan membayar anda komisen 180% daripada nilai pakej selepas pemasangan. (Tertakluk kepada ISP Terma dan Syarat)

     30% merujuk kepada mengatasi kadar komisen untuk jualan rangkaian anda. Anda boleh memperluaskan rangkaian anda dengan merekrut orang untuk menyertai di bawah anda sebagai rakan kongsi anda Platinum (15%), Rakan Emas (10%) dan Rakan perak (5%). Anda akan mendapat komisen walaupun rangkaian anda menyerahkan pesanan jalur lebar kepada Tagter.com.
     Anda boleh mendapatkan mengatasi komisen sehingga RM10 ribu.
    
     Selain daripada Maxis Fibre, selain pakej jalur lebar internet yang disediakan oleh pembekal perkhidmatan yang lain juga boleh didapati dalam Tagter. Kadar komisen bagi semua pakej internet yang tersedia di Tagter seperti yang ditunjukkan di bawah:Dapatkan Harga Ahli Khas semasa anda membeli komputer riba, tablet dan Handphone - Anda akan mendapat produk-produk ini pada harga ahli yang amat istimewa dan mendapatkan keuntungan dengan menjual kepada pelanggan anda pada harga runcit.
     Memiliki sebuah kedai online secara PERCUMA - Sebaik sahaja anda menyertai Tagter.com, anda akan mendapat sebuah kedai online dengan nama kedai yang unik secara PERCUMA. Anda boleh menghantar 10 produk untuk dijual di Tagter.com. Rakan perniagaan kami akan menghubungi anda jika mereka berminat dengan produk anda
Ia adalah percuma untuk menyertai. Anda tidak perlu membayar apa-apa untuk memulakan perniagaan kerana kami menyediakan semua peluang perniagaan secara PERCUMA. Sebaliknya, kami membayar anda komisen apabila anda menjual produk kami.

Apa yang anda tunggu? Sertai kami sekarang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Tagter.com.


  Daftar Disini  

Post a Comment

0 Comments