Sponsor

header ads

The Future of Mobile Gadgets

Komputer dan peranti komunikasi lain telah menjadi jelas lebih mudah alih dalam dekad yang lalu , dan tidak ada tanda bahawa trend yang akan terbalik bila-bila masa tidak lama lagi. Kami suka disambungkan tidak kira di mana kita berada , jadi komputer, telefon bimbit dan alat rangkaian wayarles tidak syak lagi akan terus mendapat lebih mudah alih dan mudah untuk digunakan apabila kita berada jauh dari rumah .
  Itulah sebabnya reka bentuk ini boleh diterima. Ia telah dicipta oleh Hiromi Kiriki sebagai generasi akan datang komputer ultra- mudah alih. Pereka membayangkan ia menjadi produk Sony pada tahun 2020 - yang kami akan memakai seperti gelang dan menjalankan mana-mana.

Skrin OLED akan membiarkan roll Sony Nextep sehingga menepati bentuk pergelangan tangan pemakai. Apabila digunakan, komputer lipatan yang boleh mendedahkan skrin projektor hologram yang berkembar dan split keyboard tarik keluar . Ia direka untuk membolehkan anda sentiasa berhubung ke laman rangkaian sosial anda pada setiap masa , jadi anda tidak lebih daripada satu kali ganda dan beberapa klik dari rangkaian talian anda.

Reka bentuk Sony Nextep mungkin kelihatan super futuristik sekarang, tetapi teknologi yang diperlukan untuk membuat produk seperti ini menjadi kenyataan tidak benar-benar terlalu jauh. Sebelum kita tahu, kita semua dapat mengemaskini Twitter kami suapan kanan dari pergelangan tangan kita dan meninggalkan telefon kami dalam poket kita .
Sumber:gajitz.com

Post a Comment

0 Comments